Специализирана продукция

crop-choko

Сигурни сме, че за вас е толкова важно да осигурявате най-доброто за клиентите си, колкото за нас да създаваме бутикови вина с уникален вкус. Независимо дали сте собственик на заведение, търговец или хотелиер, знаете, че има клиенти откриватели, които търсят нови, нестандартни вкусове и специално отношение. Ние предлагаме и двете.

Queen’s Winery House е марка, която набира все по-голяма популярност в България и по света сред ценителите на хубавото вино и отбраните ястия. Тя привлича вниманието на колекционерите, на хората с изискан вкус. Част от вашите клиенти вероятно вече са чували или са опитвали от нашите вина. Изненадайте ги, като им поднесете продукт с марка Queen’s Winery House.

Ако искате да поглезите своите клиенти с нашите вина, изпратете ни запитване. Ще ви направим специална оферта!

Шеф готвачи, сладкари, шоколатиери и бармани – нашето предложение за Вас

Ако търсите нови вкусове и искате да експериментирате, бутиковите вина, аперитиви и високоалкохолни напитки на Queen’s Winery House, ще ви вдъхновят.

За нас ще е чест да Ви предизвикаме да създадете специална рецепта за ястие, десерт, шоколад или коктейл с продукти от нашата марка. Ще се радваме да изпратите снимка за нашите многобройни почитатели и координати на вашето специално място , където могат да опитат или закупят вашият шедьовър.

Свържете се с нас, за да обсъдим всички подробности!

За вашите специални моменти: Сватба, Кръщене,Рожден ден,Фирмено парти – нашето предложение за Вас

Ако искате да поглезите своите гости с нашите уникални продукти, изпратете ни запитване.

Ще ви бъде изготвено специално предложение според вашите изисквания.