Производство

proizvodstvo

Лозов масив , производство и рецепти

“От самото си създаване Queen’s Winery House не беше просто бизнес , а философия и стремеж за съвършенство. Така, че нашето лозе не беше достатъчно да бъде някъде там,за нас най-важното беше да бъде споделено с тези,които инвестираха в нашата мечта купувайки и подарявайки нашият труд.”

Убедени в уникалността на местния тероар, засадихме лозе със сортовете „Пино Ноар“ и „Сира“ близо до град Балчик по главният туристически маршрут за региона преди с.Царичино. Грижим се за него с любов и всеотдайност и една от радостите на деня ни е посещението в този свят на спокойствие и красота.

Предстоящ проект

Финалният етап от пътя на Queen’s Winery House e построяването на малка винарна, разположена на самият масив,която ще е изцяло подчинена на разбиранията и желанието ни за минимално стресиране на гроздето, ръчен труд, лимитирани серии ,щадящо отношение към природата и споделяне.До построяването на нашата изба произвеждаме продукцията почти изцяло ръчно в с.Брестовица, а за високоалкохолните напитки ни помагат нашите приятели от Исперих и Преслав.

Рецепти

Произвеждаме лимитирана серия бутилки бутиково вино и високоалкохолни напитки всяка година.

“Ние обичаме експериментите.Особена наслада ни носи новаторството,дискусията ,изненадата.Не обичаме скучните вина и изчистеният вкус на алкохола.За нас всеки производител на вино трябва да има свой неповторим почерк. Не очакваме да се харесаме на всички.Не желаем да бъдем в рамки.Нашата цел е да оставим следа.Да подберем най-доброто от мястото където живеем и да му придадем нов почерк, живот и емоция.”

Създаваме рецептите за бутиковите вина,аперитиви и високоалкохолни напитки на Queen’s Winery House, вдъхновени от мястото, на което живеем, хората, с които общуваме, случките, белязали живота ни. Експериментираме с различни сортове грозде, мед и плодове в търсене на уникални вкусове и аромати, за да изразим своите вълнения и да ги споделим с вас . Стремим се да преведем радостта от живота, богатството на природата и щастието да правиш това, което обичаш на езика на виното.