Дегустации

crop-test2

Безплатни дегустации на бутикови вина с марката Queen’s Winery House се провеждат в град Балчик ,във вила „принц Николай“, която е част от Архитектуно-парков комплекс „Двореца“– лятната резиденция на румънската кралица Мария Александрина Виктория де Единбург – достоен декор за първата среща с вашето ново любимо вино.

Кога се провеждат дегустации?

Всеки ден от 9 до 20 часа, без почивен ден, в периода от април до октомври.

През зимните месеци също ще се радваме да ви посрещнем. Обадете се или ни пишете, за да ви кажем какво е работното ни време и да се подготвим за гостуването ви.

Индивидуални и групови посещения

За индивидуални посещения не е необходима предварителна заявка, заповядайте.

Радваме се на всеки, който иска да опита нашите бутикови вина.

За групи над 10 човека, направете предварителна заявка по телефона. За нас е важно гостите на нашите дегустации да се чувстват добре, затова искаме да се подготвим за вашето посещение.

Как протичат дегустациите?

В уютната зала на вила „принц Николай“, или на прекрасната каменна веранда с изглед към морето, сервираме от нашите бутикови вина.

Сомелиер ще ви помогне да усъвършенствате винената си култура, да оценявате аромата и вкуса на различните напитки.

Приемете дегустациите в Queen’s Winery House като гостуване на близки хора, които искат да споделят с вас най-ценните си съкровища.

На какви езици се провеждат дегустациите?

Дегустациите се провеждат на различни езици, в зависимост от националността и предпочитанията на посетителите.

Ще се погрижим да се чувствате удобно и да общувате свободно по време на престоя си при нас. Бъдете спокойни, освен общ език, щом сте наш гост, споделяме и общи вкусове – хубаво вино и откривателска страст.

Заповядайте!